Consultancy

Ik adviseer bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van de effectiviteit van hun ‘Human Capital’. Ik help u bij het maken van een vertaling van uw bedrijfsstrategie naar een HR strategie, effectieve HR processen en het optimaal benutten van de talenten in uw organisatie.

Mijn kracht zit in het goed luisteren naar uw behoeften en deze daarna samen scherp verwoorden in een dienst of een product. Door voormalige cliënten word ik omschreven als: klantgericht, mensgericht, analytisch, conceptueel, creatief en positief kritisch. Wat kunt u verwachten wanneer u bij mij aan de digitale deur klopt? Na een zorgvuldige intake en analyse van de opdracht of vraag voorzie ik u op efficiënte wijze snel en op maat van een passend aanbod. Afhankelijk van uw vraag zijn er verschillende constructies mogelijk. Uiteraard adviseer ik u hierbij graag. Ik denk proactief mee in de beheersing van uw kosten.

Op welke wijze weet Heldens Coaching & Consultancy zich te onderscheiden?

  • Uw behoefte staat bij mij centraal. Op efficiënte wijze weet ik uw vraag te doorgronden en te vertalen naar een maatwerk dienst of product.
  • Ik ben inzetbaar voor interim diensten en projecten.
  • Ik bied een brede oriëntatie binnen diverse branches. Denk hierbij aan: onderwijs, overheid, zorg, familiebedrijven en zakelijke dienstverlening.
  • Mijn mensgerichtheid staat voorop. Vanuit een focus op mensen kijk ik naar het vraagstuk of het probleem.
  • Ik lever doel- en resultaatgerichte afspraken. Ik geloof in een no-nonsense aanpak.
  • Ik ben concurrerend in tarief en voorwaarden.

Veelzijdigheid is mijn kracht. Ik heb ervaring op het gebied van de volgende projecten:

Cloud