Ervaringen

Waarom zou u mij puur en alleen op mijn woord geloven? Daarom nu een greep uit ervaringen van klanten en hun mening over onze samenwerking:

“Annemarie heeft ruim 4 jaar voor ons bureau gewerkt. Zij deed dit met veel toewijding, vakkennis en plezier. Het was zowel voor onze klanten als voor onszelf prettig om met haar samen te werken. Je kon op haar bouwen en vertrouwen. Wat ze deed was altijd vanuit de gedachte dat het goed moest zijn. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan ons bureau, niet alleen vakinhoudelijk maar ook op sociaal vlak. Voerde daarnaast actief bureautaken uit. Ze nam o.a. initiatieven om de presentatie van onze uitingen te optimaliseren, procedures aan te scherpen, etc. Daarnaast is ze een prima meid en ik ben blij dat we de contacten hebben aangehouden. Het doet me goed dat zij nu zelfstandig verder gaat. En dat gaat lukken!”

– Cécile van Berkel – PelkmansVanBerkel Organisatieadviseurs

“Ik kende Annemarie eerst alleen als echtgenote van een goede vriend. Toen ik op een moeilijk punt in mijn carrière zat, bood ze haar hulp aan in de vorm van enkele gesprekken, met een uiterst professionele insteek vanuit haar ruime HR ervaring. Haar scherpe analyse van de situatie en eerlijke commentaar hebben mij erg geholpen om de zaken voor mijzelf helder te krijgen, waardoor ik niet lang daarna weer de juiste keuzes kon maken. Blij om te zien dat ze nu van persoonlijke ontwikkeling en coaching haar beroep heeft gemaakt!”

– Carlo Luijten – Assistent Professor TU/e

“Annemarie is een zorgvuldige integere professionele coach, voortdurend reflecterend en ontwikkelend; die met de precisie van een onderzoeker en de neutraliteit van de liefde de ander zich werkelijk serieus genomen laat voelen ( van toegevoegde waarde) en zich hierdoor gehoord gezien en begrepen voelt.”

– Elvira Lesman – Docente Alba Academie

“Annemarie heeft het talent om binnen korte tijd van vraagstuk naar antwoord te komen in een persoonlijk één op één gesprek. Helder en ‘to the point’, de juiste vragen stellend. Wij hebben onze gesprekken via Skype gedaan, en met een goede verbinding is dit voor mij een perfecte oplossing om vanuit het buitenland gerichte en professionele Nederlandse coaching te krijgen.”

– Marieke Postema – Expat Jakarta

“Annemarie combineert gedegen vakkennis aan de drive om succesvol te zijn. Daarmee is ze niet alleen getalenteerd, maar ook doortastend en resultaatgericht. Dat maakt haar een prettige professional, die je om een boodschap kunt sturen.”

– Wim van de Kerkhof – Hoofd RO sector bij Grontmij Nederland