Over mij

Annemarie-5521-small

Wat leuk dat u meer over mij wilt weten. Graag introduceer ik mijzelf aan de hand van mijn kernwaarden. U mag zelf kiezen: wilt u me beter leren kennen binnen 30 seconden óf 3 minuten?

“Ik wil alles over Annemarie weten binnen 30 seconden…”

Aandacht voor mensen: Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Op feilloze wijze weet ik uiteenlopende situaties op juiste wijze in te schatten en de gevoelige snaar bij ieder obstakel te raken.
Inspiratie: Het is mijn missie om mensen te verbinden met zichzelf, zodat inspiratie weer onder de persoonlijke sneltoets van hun leven staat.
Energie: Het is mijn kracht om snel en scherp, vanuit verschillende perspectieven (individu, team of organisatie), te zien wat er nodig is om te groeien in de gewenste richting.
Muzikaliteit: Muziek heeft de gave om mensen tot diep in de ziel te raken. Het is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn leven én werkwijze.
Creativiteit: In mijn onderzoek naar uw vraagstuk of probleem mix ik al mijn kennis en ervaring en bied ik u een andere inkleuring.
Visie: Het is mijn missie om u of uw organisatie bewust te laten worden van uw eigen kwaliteiten, overtuigingen, waarden en inspiratie.
Kwaliteit: Ik ga met u aan de slag totdat u naar alle tevredenheid uw doelstelling of die van uw organisatie heeft bereikt.

back57

“Ik wil alles over Annemarie weten binnen 3 minuten…”

Aandacht voor mensen
Op feilloze wijze weet ik uiteenlopende situaties op juiste wijze in te schatten en de gevoelige snaar bij ieder obstakel te raken. Door mensen te leren kijken naar zichzelf vanuit het hoofd en vanuit het hart ontstaat er ruimte en beweging waardoor ze kunnen groeien. Ik word herkend om mijn laagdrempeligheid. Of ik nou buiten een ommetje aan het maken ben of in de sportschool sta. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak en schuwen niet om het diepste van hun ziel bloot te leggen. Hier haal ik mijn kracht uit. Zo help ik hen weer een stap verder. Niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook in hun rol of verantwoordelijkheden op het werk.

Inspiratie
Hoe cliché het ook mag klinken: ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zijn eigen unieke missie heeft in het leven. Door de sleur van het dagelijks leven is het echter gemakkelijk om de verbinding hiermee kwijt te raken. Het is dan ook mijn missie om mensen te verbinden met zichzelf, zodat inspiratie weer onder de persoonlijke sneltoets van het leven staat. Het doel? Een gevoel van geluk en plezier creëren, waardoor mensen weer vol energie in het leven én op de werkvloer staan.

Energie
Het is mijn kracht om snel en scherp, vanuit verschillende perspectieven (individu, team of organisatie), te zien wat er nodig is om te groeien in de gewenste richting. Het geeft mij veel voldoening om mensen en organisaties te faciliteren in die groei, met als resultaat een gelukkiger mens of een gegroeide en effectievere organisatie.

Muzikaliteit
Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Met zingen en muziek maken voed ik mijn eigen inspiratie en probeer ik de essentie van de muziek over te brengen op het publiek. Muziek heeft de gave om mensen tot diep in de ziel te raken. In mijn beleving is er niets mooiers dan dit. Muziek is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn leven én werkwijze.

Creativiteit
Mijn creativiteit wordt geprikkeld als ik mijn intuïtie volg en geïnteresseerd ben in uw vraag. Dit gaat veel dieper en verder dan werken met de modellen en technieken die ook in mijn rugzak zitten. In het onderzoeken van uw vraagstuk of probleem mix ik al mijn kennis en ervaring tot het bieden van een unieke inkleuring van de oplossingsrichting die bij u past. Denk hierbij aan: een verdiepend inzicht, een nieuwe weg, positieve energie of een andere stip aan de horizon. Dit wordt door (voormalige) klanten of cliënten als scherp analytisch en zeer helpend ervaren. Hierdoor kan ik keer op keer uniek maatwerk leveren met een duurzaam resultaat.

Visie
Mag ik u een vraag stellen? Bent u zich bewust van uw eigen waarden? En staat u nog in verbinding met wat u inspireert? Het is mijn missie om u bewust te laten worden van uw eigen kwaliteiten, overtuigingen, waarden en inspiratie. Niet alleen als individu, maar ook als organisatie. Door de gezamenlijke energie goed te bundelen kan er immers op een effectieve manier vanuit bezieling en plezier gewerkt worden aan de gezamenlijke missie en doelstellingen.

Kwaliteit
Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren. Dit doe ik door te investeren in mijn eigen professionaliteit, maar ook door deze te toetsen op basis van uw tevredenheid. Ik ga met u aan de slag totdat u naar alle tevredenheid uw missie of die van uw organisatie heeft bereikt. Wilt u meer weten over mijn ervaring en competenties? Dan verwijs ik u graag door naar mijn LinkedIn-pagina.

back57